♡ Aktuellt

♡ Sommaryoga på Äppelgården i Slöinge ~ med start måndagen den 13 juni. Vi kommer att erbjuda en unik stund tillsammans under äppelträden. (vid utmaningar med vädret myser vi inne i tipin.)

Du kommer och landar mjukt innan vi startar yogastunden. Yogan kommer vara mjuk, följsam och som passar alla, och kanske en och annan lite utmaning. Vi avslutar yogan med en stund tillsammans med sharing med en varm kopp te från trädgården och Gaia Temple.

Det kommer vara drop-in sessioner som du bokar dig till.

♡ Halvdags retreat "Stärk din livskraft" ~ 3 tillfällen kommer att erbjudas under sommaren med teman, retreat 1: tema "Landa i kroppen", retreat 2: tema "Rörelse" och retreat 3: tema "Stillhet". Nycklar som väcker din livsenergi och livslust. Första tillfället är den 13 juli 17:00-21:00. Datum för retreat 2; 10 augusti och för retreat 3; 31 augusti. Samskapande mellan Anneli Johnzon och Anna Numell.

Länk till bokning: https://www.bokadirekt.se/places/solglimten-healing-34018

♡ Kraniosakralterapi session under Äppelträden ~ du kan boka en session med min Anna som jobbar som kraniosakral terapeut. Kontakta mig på mail wow(at)annanumell.se alt sms till 0704-053110.

(Mer info finner du i gruppen på facebook med namnet Yoga på Äppelgården i Slöinge, där vi uppdaterar kontinuerligt om allt som händer med yoga, retreats och event på Äppelgården. Du kommer fina de olika retreaten under fliken "Evenemang").

Vid eventuella frågor maila: Anna ~ wow(at)annanumell.se

Innerligt varmt välkomna ♡ Anna, Alex och teamet på Äppelgården

Natur ~ Likt ~ Vis med Anna & Anna

Nu har jag och Anna Ekholm varit ute på roadtrip med Gudrun (husbilen). Vårt projekt är således ”sjösatt”. Någon gång i augusti/september ger vi oss ut igen (då på längre tur). Vad är det vi har tänkt då? Lyssna gärna, videon via länken nedan:

https://www.facebook.com/TheAmason/videos/743236440204394

Tipsa oss gärna om spännande människor ni skulle vilja lyssna till. Fler filmklipp finns på tidslinjen (det kommer länkar till sociala kanaler).

Heart to Heart. Öppet och äkta. Det är vår vision.

Med värme Anna & Anna