♡ Aktuellt

♡ Yoga på Äppelgården i Slöinge ~ med start måndagen den 13 juni. Vi kommer att erbjuda en unik stund tillsammans.

Du kommer och landar mjukt innan vi startar yogastunden. Yogan kommer vara mjuk, följsam och som passar alla, och kanske en och annan lite utmaning. Vi avslutar yogan med en stund tillsammans med sharing med en varm kopp te från trädgården och Gaia Temple.

Det kommer vara drop-in sessioner som du bokar dig till.

♡ Halvdags retreat "Stärk din livskraft"

Vi önskar bjuda in dig/ Er mamma/ dotter/ mormor till en retreat med temat:”Med rörelse och stillhet landa i kroppen” – för att stärka din livskraft”.Under retreaten kommer du/ ni att få ta del av förståelse, verktyg och uppleva hur du kan stärka din livskraft och få ökat flöde i såväl kropp som sinne och i livet. För dig som önskar uppleva mer glädje, energi och livslust.Efter en kort introduktion och presentation möts vi i cirkel för en incheckning á la Heart iQ modellen och vi avslutar dagen på samma sätt.Vi önskar skapa denna retreat för just döttrar, mödrar och mormödrar. En kväll tillsammans där ni får dela närvaro och närande övningar och stunder för er själva såväl som för er relation över olika generationer.Självklart är även du som vill komma själv innerligt varmt välkommen. Vi är ju alla döttrar och mödrar på olika vis. Mer info och anmälan:

Länk till bokning: https://www.bokadirekt.se/places/solglimten-healing-34018

(Mer info finner du i gruppen på facebook med namnet Yoga på Äppelgården i Slöinge, där vi uppdaterar kontinuerligt om allt som händer med yoga, retreats och event på Äppelgården. Du kommer fina de olika retreaten under fliken "Evenemang").

Vid eventuella frågor maila: Anna ~ wow(at)annanumell.se

Innerligt varmt välkomna ♡ Anna, Alex och teamet på Äppelgården

♡ Kraniosakralterapi session ~ du kan boka en session med mig Anna som jobbar som kraniosakral terapeut. Finns för fysiska behanflingar i Falkenberg och Köinge, du kan också boka session "Hemma hos" eller session på distans. Kontakta mig på mail wow(at)annanumell.se alt sms till 0704-053110.

Natur ~ Likt ~ Vis med Anna & Anna

Nu har jag och Anna Ekholm varit ute på roadtrip med Gudrun (husbilen). Vårt projekt är således ”sjösatt”. Någon gång i augusti/september ger vi oss ut igen (då på längre tur). Vad är det vi har tänkt då? Lyssna gärna, videon via länken nedan:

https://www.facebook.com/TheAmason/videos/743236440204394

Tipsa oss gärna om spännande människor ni skulle vilja lyssna till. Fler filmklipp finns på tidslinjen (det kommer länkar till sociala kanaler).

Heart to Heart. Öppet och äkta. Det är vår vision.

Med värme Anna & Anna