MASSAGETERAPEUTISK YOGASESSION

Sessionen som frigör Din Vitalitet – Energi – Klarhet

Sessionen ger Dig en ökad naturlig rörlighet och en känsla av frihet

Frisätter dina muskler och bindväv och samtidigt utbildas du för att öka din kroppskännedom och vad du själv kan göra för din kropp så att du inte behöver återkomma till mig.

Mitt mål med sessionen är att du ej kommer tillbaka.

Introduktionspris: 1.222 kr (behandlingen är mellan 75-90 min)

BODYSCAN - IDENTIFIERA

Vi börjar sessionen med en bodyscan för att identifiera vad din kropp har för behov. Scanningen går till på följande sätt:

Detta är enda tillfället där du kommer att klä av dig och vara iklädd dina underkläder. Jag scannar din kropp nerifrån och upp och du står med ryggen emot mig. Genom att scanna din kropp kan jag se vad för obalanser din kropp har och jag låter dig hela tiden veta vad det är jag ser och du kan bekräfta eller obekräfta. Jag kommer att be dig göra visa rörelser och även palpera (känna) med mina händer där jag kan se obalanser. Detta sker för att det skall skapa en ökad förståelse hos dig till varför jag gör det jag gör samt att bidra till ökad kunskap hos dig för din kropp. (en ökad kroppskännedom hos dig. )

DIN KROPPS BEHOV

En individanpassad sessionen utefter dina behov och dina förutsättningar.

BEHANDLING

När jag börjar sessionen med dig kommer du att ligga på mage på en yogamatta på golvet. Jag kommer att börja känna igenom din kropp nerifrån dina fötter och sessionen sker ofta samtidigt.

Hur sessionen går till ser olika ut för varje individ då den är individanpassad. Grunden i sessionen är att den helt utgår från din kropp och dess behov samt utifrån din kropps nuvarande förutsättningar. Vilka tekniker som sessionen innehåller beror på vad din kropp behöver när du kommer till mig.

Sessionen innehåller tekniker och metoder från Kraniosakral terapi, Massageterapi, yogan (andning och avslappning), naprapati, facia förståelse, bindvävsmassage, triggerpunktsbehandling, revolving och Strain and counter strain. (Access, reconnective healing, kandalisering).

Sessionen är ett samarbete mellan Dig och mig som terapeut för att skapa de bästa förutsättningar för Dig och Din kropp. Din främsta uppgift i detta samarbete som jag kommer att uppmuntra dig att göra under sessionen är att andas och slappna av.  Jag låter dig hela tiden veta vad det är jag gör och varför för att skapa förståelse och bidra till en fördjupad kroppskännedom.

Stretchövningarna gör att processen/sessionen går djupare. Det skapar ett lugn och du upplever en ökad närvaro.

Varmt välkommen att boka tid!